Chipp vindt dat René zijn bar taak neer moet leggen

Chipp vindt dat René zijn bar taak neer moet leggen

Een paar dagen geleden sprak Johan zijn zorgen uit over de drankvoorraad voor de markt. De andere bewoners waren het met hem eens dat er te weinig bier was besteld. Maar René gaf als eindverantwoordelijke aan dat er niets aan de hand was en er genoeg drank was. Tegen de zin van de groep in besloot hij om geen drank bij te bestellen. Uiteindelijk hebben Chipp en Romy besloten om op vrijdagavond een fust op te kopen voor het feestje van Bas, zodat René genoodzaakt was om toch een extra fust te bestellen. Hierdoor hadden ze alsnog meer bier. Nu de markt is geweest, wil Chipp wel weten hoe het nou precies is verlopen en in de keuken praat hij hierover met Fay. Uiteindelijk is er 50 liter opgegaan, terwijl hij beweerde dat 20 liter genoeg was laat Chipp weten. En herinnert haar eraan dat René heeft gezegd dat hij van de bar taak af zou stappen als hij niet gelijk bleek te hebben. Nu inderdaad is gebleken dat René het mis had, wil Chipp weten hoe het afloopt.

Fay besluit het later met Romy te bespreken. En zodra ze met haar het gesprek over aan wil gaan besluit Chipp aan te sluiten. Romy laat weten dat in de notulen van de bv vergadering stond dat er de volgende keer niet te veel en niet te weinig drank gehaald moest worden. Er stond ook dat er in het vervolg door de boekhouding gecheckt moet worden of er genoeg drank is besteld. Dus wat is er nu eigenlijk mee gedaan? vraagt Romy hardop af. Chipp knikt en hij merkt op dat er alleen genoeg drank was omdat hij en Romy ervoor gezorgd hebben dat er een extra fust kwam. En wijst Romy op René zijn opmerking om van de bar taak af te stappen als hij ongelijk had over de drankvoorraad. Romy en Chipp merken op dat het niet de eerste keer is dat er iets fout gaat bij de bar onder René zijn verantwoordelijkheid. Romy laat weten dat ze het nog een keer met Ivan zal bespreken. Ik ben heel benieuwd wat hij zegt eindigt Chipp. Wordt vast en zeker vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *