Madilia is zeker wie de daders van het kistje mysterie zijn maar of zij het ooit toegeven

Madilia is zeker wie de daders van het kistje mysterie zijn maar of zij het ooit toegeven

Madilia en Romy zijn afgelopen avond nog altijd bezig met het kistje mysterie. Madilia liet gisteren aan Romy weten dat ze van betrouwbare bronnen heeft gehoord dat Johan en Baldr meer weten van het verwisselen van de briefjes. De twee spraken af om het onderzoek verder voort te zetten. Als Madilia op de vide zit, komt Billy naar haar toe. De twee praten over het kistje en Madilia vertelt haar bevindingen over Baldr en Johan. Maar ik verdenk eigenlijk Johan en René laat ze aan haar weten. Billy haakt hierop in en ze vertelt hoe zij erover denkt. Volgens haar waren de namen op de briefjes door twee verschillende handschriften geschreven. Het viel haar ook op dat één handschrift zeven à acht briefjes had en de ander maar drie of vier. Die was dus een beetje angstig, bij wie vindt je dat passen? vraagt Billy aan Madilia. Madilia moet toegeven dat dit goed bij Baldr past. Nu is ze ervan overtuigd dat de twee heren het hebben gedaan. Ontmaskerd zegt ze triomfantelijk. Zuchtend merkt ze op dat de twee het alleen nooit toe zullen geven en hier moet Billy haar weer gelijk in geven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *