Johan vertelt Beau nooit iets meer wat geheim moet blijven

Johan vertelt Beau nooit iets meer wat geheim moet blijven

Nadat Johan Beau heeft betrapt tijdens haar gesprek met Madilia, gaat Beau naar Johan toe. Ze  wil even peilen wat de gemoedstoestand van Johan  is. Zodra ze bij hem op de bank gaat zitten, laat Johan weten dat hij haar niet hoeft te spreken. Je vertelt veel te veel legt hij uit. Beau vertelt dat Madilia aan haar vroeg waar Johan zal gaan slapen als zijn boot weg is. Je moet ten alle tijden ontkennen reageert Johan. Beau moet om deze opmerking lachen en zegt dat ze niet wil liegen tegen Madilia. Maar hier neemt Johan geen genoegen mee. Dan vertel ik jou niets meer. Jij moet gewoon je mond houden, ten alle tijden gaat hij stoïcijns verder. De twee kibbelen wat verder, waarna ze al snel weer lieflijk tegen elkaar beginnen te praten. En lijkt er niks meer aan de hand.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *