Johan betrapt Beau die vertelt dat zijn boot in Utopia blijft

Johan betrapt Beau die vertelt dat zijn boot in Utopia blijft

Beau en Madilia zitten gezellig op de vide te kletsen als de boot ter sprake komt. Al wekenlang denken de bewoners dat de boot aan het einde van deze maand van het terrein af zal gaan, maar niks is minder waar. Johan heeft kunnen regelen dat de boot tot het einde van Utopia blijft. Dit geheim heeft hij met Beau gedeeld, die haar mond al snel voorbij praat. De boot blijft fluistert Beau. Madilia kan het niet geloven, maar vindt het ook weer typisch iets voor Johan. Dan komt Johan binnenlopen. Hij stond al een tijdje om het hoekje en heeft dus gehoord dat Beau haar mond voorbij heeft gepraat. Blijft de boot? vraagt Madilia aan Johan. Johan ontkent echter en besluit meteen weer te vertrekken. Ik moet nog een hartig woordje met jou spreken richt hij zich tot Beau. Wordt vast en zeker vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *