Beau weet niet of ze verliefde gevoelens voor Johan heeft

Beau weet niet of ze verliefde gevoelens voor Johan heeft

Madilia en Beau zitten samen op de vide als het al snel over Johan gaat. Vind je hem alleen leuk, of ben je verliefd? vraagt Madilia aan haar. Weet ik niet antwoordt Beau. Ik weet niet of het verliefdheid is voegt ze eraan toe. En legt uit dat ze Johan wel leuker vindt dan dat ze bijvoorbeeld Baldr vindt maar dat ze niet weet of dat iets te maken heeft met verliefdheid. Madilia vraagt nieuwsgierig verder. Jullie hebben nu met elkaar gezoend. Denk je dat het meer wordt dan alleen zoenen? Beau denkt van niet en vertelt dat ze daar op dit moment niet voor open staat. Als hij weg zou gaan zou dat wel heel rot zijn voor jou denkt Madilia hardop. Daar moet Beau haar gelijk in geven. Ja ik zou wel echt een maatje missen dan. Dat hebben we wel in elkaar gevonden antwoordt ze. Ik zou het heel zuur vinden als hij weg zou moeten besluit ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *