Linda ontvangt een leuke mail en deelt deze met de groep

Linda ontvangt een leuke mail en deelt deze met de groep

Linda heeft een leuke mail ontvangen en besluit deze met de groep te delen. Zodra iedereen er klaar voor zit neemt ze het woord. Linda vertelt dat de samenleving een tijdje geleden heeft besloten om zich te richten op goede doelen. Hierom heeft Linda stichting Het Vergeten Kind benaderd en vandaag heeft ze een antwoord van hen ontvangen. In de mail staat dat vandaag de week van het vergeten kind is begonnen en dat de directeur van Het Vergeten Kind daarom vanavond al langs wil komen in Utopia. Daarna roept Linda de groep op om allemaal aan te schuiven vanavond als de directeur van Het Vergeten Kind in Utopia is. De overige bewoners reageren net zo enthousiast als Linda zelf. Heel tof Lin zegt Billy blij. José complimenteert haar. Goed gedaan!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *