José onthult haar schaduwschilderij die ze gratis weggeeft

José onthult haar schaduwschilderij die ze gratis weggeeft

Een tijdje geleden heeft José bedacht dat ze met alle liefde een gratis schaduwschilderij weggeeft. Daarom mocht iedereen een mooi, heftig of ontroerend verhaal insturen. Uit al deze verhalen heeft José, samen met Linda, één verhaal gekozen. Vorige week kwam Ans, samen met haar partner langs om haar verhaal te vertellen. Ze wilde graag een schilderij van haar overleden man en zoon. Vandaag is het zover. Het schilderij is af en Ans komt langs om hem op te halen. De bewoners maken er een mooi moment van. Als iedereen zich in de woonkamer heeft verzameld, trekt Billy het doek van het schilderij. Het is een prachtig schilderij dat veel emoties losmaakt. José is blij dat ze dit heeft kunnen doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *