Romy en Madilia zien Baldr als hoofdverdachte rondom het mysterie van het kistje

Romy en Madilia zien Baldr als hoofdverdachte rondom het mysterie van het kistje

Romy en Madilia zijn al lange tijd bezig met een onderzoek. Het kistje, met daarin de namen van wie de bewoners denken dat er gaat winnen, is opgegraven na een aantal verdachte opmerkingen van Mehmet. De twee kwamen toen tot de ontdekking dat alle namen zijn ingeruild voor de namen van de dieren. Koste wat het kost willen Romy en Madilia erachter komen wie hierachter zit. De twee zijn de daders op het spoor en daarom nemen ze Baldr mee naar buiten. Wat weet jij over het kistje? vraagt Madilia hem. Baldr doet alsof zijn neus bloedt en vertelt dat hij vrij weinig weet. Ik weet alleen dat we er briefjes in hebben gedaan en dat hij begraven is legt hij uit. Van het opgraven en het veranderen van de namen weet hij, naar eigen zeggen niks. Dus je hebt er niks mee te maken? gaat Madilia verder. Wederom ontkent Baldr maar dit lijkt niet te werken. Ik geloof het niet roept Romy vervolgens uit. Ik denk dat jij heel goed kan liegen voegt Madilia eraan toe. Baldr moet hier om lachen. Jammer dan mompelt hij. Als Madilia hem vertelt dat hij de hoofdverdachte is in dit onderzoek, weet Baldr niet wat hij hoort. Nogmaals probeert hij de twee ervan te overtuigen dat hij er niks mee te maken heeft maar hij wordt niet geloofd. Na lang doordrammen geeft Baldr een klein beetje informatie. Hij vertelt dat hij misschien wel weet wie de dader is. Gillend en joelend gaan Romy en Madilia door met het onderzoek en de nieuwe informatie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *