Linda en Ivan irriteren zich aan van alles en nog wat en klagen erop los

Linda en Ivan irriteren zich aan van alles en nog wat en klagen erop los

Ze zijn nu carnavalspakjes aan het bestellen, ze gaan over de 500 euro heen schudt Linda haar hoofd. Ze snapt niet dat er zo veel geld uitgegeven moet worden voor pakjes terwijl ze ook nog ergens in de kast liggen. Ivan begrijpt haar helemaal en klaag ook mee. Die jongen is een verwende snotaap, hij zou dit niet gedaan hebben als het zijn eigen geld was geweest zegt hij geïrriteerd. Linda knikt en wil nog iets zeggen maar hoort dan geluid. Oh de sleeping beauties zijn wakker verkondigt Linda hoofdschuddend. Ze hebben een uur liggen slapen, het is toch geen porem gaat ze verder. En vindt het ongelooflijk dat Romy en Madilia op de vide hebben liggen slapen omdat ze moe zijn. Iedereen heeft hard gewerkt gisteren tijdens de markt, je kunt toch ook gewoon wat vroeger naar bed gaan vanavond gaat ze geïrriteerd verder. Linda denkt ook dat een hoop mensen het moeilijk gaan krijgen als Utopia afgelopen is. Dat weet ik wel zeker schudt Ivan zijn hoofd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *