Beau vertelt Fay over de boot van Johan die toch kan blijven

Beau vertelt Fay over de boot van Johan die toch kan blijven

Fay en Beau zitten nog altijd samen in het atelier. Terwijl de twee aan het kletsen zijn komt Johan binnenlopen om te vragen of ze wat willen drinken. Dit tot verbazing van Fay aangezien Johan en Fay, sinds het loodjes incident van de pottenbak discussie, niet meer met elkaar praten. Wanneer Johan de ruimte verlaat schiet Fay iets te binnen. Gaat zijn boot morgen niet weg? vraagt ze aan Beau die rustig door schildert. Waar gaat hij slapen? Beau kan haar lach bijna niet meer inhouden en probeert hier zo min mogelijk op te reageren. Volgens mij valt het allemaal wel mee zegt ze. Dit roept de nodige vraagtekens op bij Fay. Zijn boot gaat morgen toch weg, of niet? Gaat hij bij jou slapen vraagt ze door. Beau antwoordt dan dat ze niet denkt dat de boot weggaat. Wat dan? reageert Fay geschokt. Beau zegt dat Johan toch nog wat heeft kunnen regelen. Gelukkig maar voor hem zegt Fay. Vind je het jammer dat hij nu niet meer bij je komt slapen in de Beauhut? Beau lacht om deze woorden van Fay en gaat dan weer rustig verder met verven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *