Gaan Beau en Johan een front vormen om Utopia te winnen?

Gaan Beau en Johan een front vormen om Utopia te winnen?

Beau helpt José in het atelier met haar schaduwschilderijen, ze heeft zo veel orders dat ze het niet alleen aankan. Fay komt gezellig bij haar zitten om bij te kletsen. De twee bespreken hun mede bewoner Romy. Ze zit er even doorheen hè? Ik zag dat ze tranen had laat Beau weten. Fay zegt dat Romy erg moe is en daarom nu aan het rusten is. Ben je bang dat Bas je naar huis stuurt? vraagt Fay vervolgens. Beau weet het niet maar is er naar eigen zeggen niet bang voor. En vraagt of Fay de map van Bas heeft gezien. Ja, ik heb een stem dat ik mag blijven glimlacht Fay. Beau heeft van Johan gehoord dat hij bang is dat hij door Bas naar huis wordt gestuurd. Maar waarom gedraagt hij zich nu zoals hij zich gedraagt, daar maakt hij zich niet zo populair mee gaat is Fay verder. Hier is Beau het wel mee eens en ze brengt de vergadering van vandaag ter sprake waarin Johan erg uitviel tegen Billy. Fay vraagt aan Beau of zij en Johan een front gaan vormen voor de wedstrijd. Beau kijkt haar vreemd aan en laat weten dat ze totaal niet bezig is met de wedstrijd. Het zou wel slim zijn toch? gooit Fay een balletje op. Beau schudt haar hoofd en zegt zich nog niet te focussen op de wedstrijd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *