Romy is verdrietig en heeft heimwee

Romy is verdrietig en heeft heimwee

Wanneer Romy bij achter de bar staat te huilen loopt Billy met haar mee naar buiten. Wat is er schatje? vraagt Billy aan haar. Romy haalt sip haar schouders op. Blijkbaar is het haar ook niet helemaal duidelijk waarom ze huilt. Ik ben een beetje moe vervolgd ze snikkend terwijl ze de tranen uit haar ogen dept. Billy geeft haar een knuffel en snapt heel goed waar Romy zo’n verdriet om heeft. Ze werd deze ochtend verdrietig wakker omdat ze over haar moeder heeft gedroomd en hierdoor heeft ze even last van heimwee. Billy hoopt dat Romy het nog een tijdje volhoudt en geeft haar het advies om vanmiddag nog even een dutje te doen. Dit advies neemt Romy mee, maar zal ze dit ook doen? Hopelijk zien we over een paar uur Romy weer vrolijk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *