De samenleving vergadering van 29 januari

De samenleving vergadering van 29 januari

Niet alleen de bv tak heeft een vergadering gehad. Ook de samenleving groep is bij elkaar gekomen om van alles te bespreken. In dit bericht lees je de belangrijkste besproken punten van de samenleving vergadering van 29 januari terug.

Fay opent de vergadering en begint met het goedkeuren van de notulen. Ze somt op wat er op de to do list stond en wat er afgevinkt is. Billy praat de groep daarna bij over de academie, er staat nog niet zo veel op de lijst maar daar wordt volgens Billy hard aan gewerkt. De was van de samenleving neemt Billy nu op zich, zo kan ze wat geld verdienen om haar schuld terug te betalen. Gisteren had ik alleen een klein slippertje. Linda heeft het er voor mij ingedaan maar ik heb het opgehangen voegt ze eraan toe. De schoonmaaktaken gaan hartstikke goed, ik denk dat het komt omdat iedereen wordt betaald voor wat hij of zij doet reageert Romy blij.

Baldr dan naar jou voor de groepsactiviteit. De zelfverdediging les die je zelf was vergeten laat Fay met een glimlach weten. De groep lacht maar Baldr schiet in de verdediging en laat weten dat hij het niet vergeten is maar het niet duidelijk was wanneer het zou plaatsvinden. De groep besluit dat de les aankomende vrijdag na het centraal gaat plaatsvinden. Vrijdag gaan we ook de vrijmibo doen zegt Fay. Maar zullen we het naar de avond schuiven? stelt ze vervolgens voor. Daar is iedereen het mee eens, Linda en Madilia zullen de boodschappen bestellen.

Op 11 februari wil José een speeddate organiseren voor Valentijnsdag. José vraagt of Cemal en Beau de acquisitie op zich willen nemen zodat zij zich bezig kan houden met het koken. Vandaag zetten de tweeling de speeddate online zodat er kaartjes verkocht kunnen worden. Bas heeft zich bij de samenleving gevoegd en vraagt aan José of haar evenement ook niet bij de bv hoort. De samenleving is het erover eens dat het een eenmalige dienst is en prima kan in de samenleving.

Cemal organiseert op 16 februari een defensie academie waarbij een oud majoor zijn verhaal komt vertellen. Hij komt een lezing geven van 19:00 tot 21:00 uur vertelt hij trots. En legt uit wat het pad is wat de majoor gevolgd heeft en hoe hij de avond wil gaan invullen. Fay vraagt daarna aan Bas wanneer hij zou willen afwassen, er worden wat grapjes gemaakt en er wordt besloten dat Bas dit later doorgeeft aan Fay. Kunnen we brainstormen over hoe we deze vergadering in het vervolg wat meer vorm kunnen geven? vraagt Linda. Romy staat hier voor open maar wil niet vergaderen om het vergaderen. Alleen als er belangrijke punten zijn wil ik vergaderen besluit Romy. En daarna zit de bespreking erop.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *