Bas wil zijn bewoners door middel van een plan op het verkeerde been zetten

Bas wil zijn bewoners door middel van een plan op het verkeerde been zetten

Gisteren tijdens de markt, heeft Bas aan bezoekers gevraagd wie zij naar huis zouden sturen en wie van hen zou mogen blijven. Dit omdat hij iemand naar huis mag sturen over anderhalve week en hij erg benieuwd is wat de mening van de bezoekers hierover is. De andere bewoners zijn benieuwd naar wat er in de map staat maar Bas is niet van plan om iets los te laten. Wel wil hij ze graag op het verkeerde been zetten en daarom heeft hij een plannetje bedacht. Aan Ivan vertelt hij zijn bedoeling. Ik heb zelf streepjes gezet zegt Bas tegen Ivan. Zo zien ze niet wat bezoekers hebben ingevuld. Ik ben benieuwd wie er nieuwsgierig is en wie er in de map gaat kijken fluistert hij verder. Ivan besluit het spelletje mee te spelen en roept even later hard door de loods dat hij benieuwd is naar hoe de stemmingen gisteren zijn verlopen. Bas laat Ivan zijn map zien en al snel verzamelen Senna, José, Demi en Fay zich om het tweetal heen. Ah ik heb al één streepje dat ik mag blijven! roept Fay uit. Ook de andere bewoners gaan op zoek naar hun naam en speculeren over wat ze zojuist gezien hebben in de map.  Nadat het groepje even in de map van Bas heeft mogen kijken, besluit hij dat het genoeg is geweest. Poppetje gezien, kastje dicht vervolgd hij, terwijl hij de map dichtslaat en wegloopt. Grappend roept Ivan hem na dat hij het niet eens is met de uitslag in de map maar Bas heeft een duidelijke boodschap voor zijn mede bewoners. Ik mag hier unaniem en in mijn eentje over beslissen roept hij met een grijns op zijn gezicht terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *