Bas geeft niets vrij over zijn onderzoek wie hij naar huis gaat sturen

Bas geeft niets vrij over zijn onderzoek wie hij naar huis gaat sturen

Bas heeft alle bezoekers die aan zijn bar kwamen gevraagd wie ze willen houden in Utopia en wie er volgens hen naar huis mag. De antwoorden heeft hij allemaal netjes genotuleerd in een map. Afgelopen avond werd er over het “onderzoek” van Bas gesproken. Wanneer ga je de resultaten eigenlijk vrijgeven? vraagt Romy nieuwsgierig aan Bas wanneer ze met de tweeling aan de bar zit. Niet antwoordt Bas. Dit antwoord zint Fay helemaal niet. Ga je ook niks zeggen nadat je een bewoner naar huis hebt gestuurd vraagt Fay. Kennis is macht reageert Bas die verder niets over zijn onderzoek loslaat. Dan richt het drietal zich tot René die natuurlijk de hele dag met Bas achter de bar heeft gestaan. Jij weet natuurlijk alles merkt Romy op. René laat weten dat hij niet alles weet en dat hij voor de rest ook zijn mond zal houden en de informatie die hij heeft niet zal vrijgeven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *