Johan vertelt Beau over zijn boot grap

Johan vertelt Beau over zijn boot grap

Afgelopen avond vertelt Johan aan Beau over zijn grap dat de boot niet vertrekt maar juist tot het einde van Utopia blijft. In eerste instantie is Beau een beetje beledigd aangezien Johan wederom ergens over gelogen heeft tegen haar. Straks geloof ik je niet meer hè, je moet niet meer liegen tegen mij zegt ze voordat ze vraagt om meer uitleg over de grap. Johan legt vervolgens uit dat het allemaal een grap is waarbij alleen hij en de boot eigenaar in het complot zaten. Ik wilde de vrouwen van de vide op de kast jagen laat Johan weten. En is van plan om de grap, nu hij uit is gekomen, niet meer door te zetten. Beau vertelt Johan vervolgens over haar botsing met Romy. Ik heb een beetje hetzelfde als jij de vorige keer zegt Beau. Johan weet precies waar zij het over heeft en zegt dat ze het zich niet aan moet trekken. Johan kreeg de vorige markt veel commentaar omdat hij volgens de bewoners niet had gewerkt en alleen maar foto’s had gemaakt. Ze zijn gewoon jaloers reageert Johan. En zegt Beau dat zij op dit moment vol in de spotlights staan en dat niet iedereen dit kan hebben. Johan wil Beau behoeden voor haar zogenaamde vriendinnen in Utopia. En wijst haar op Billy en Romy die in haar gezicht leuk doen maar achter haar rug om over haar praten. Ik zie het, ik ben toch niet blind antwoordt Beau. De twee praten nog lang verder in de boot.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *