Romy confronteert Beau na de k*t markt die ze heeft gehad

Romy confronteert Beau na de k*t markt die ze heeft gehad

Romy heeft eerder haar ongenoegen al geuit over de samenwerking met Beau tegen Chipp, de tweeling en Billy. Afgelopen avond besloot ze Beau te confronteren en te vertellen wat haar dwars zit. Ik heb het 0,00000% naar m’n zin gehad, omdat ik het idee had alleen te staan begint Romy het gesprek. En voegt eraan toe dat zij vaak weg was om foto’s te gaan maken. Beau schrikt hiervan en geeft aan dat ze het heel anders heeft ervaren als Romy. Romy reageert dat de communicatie beter moet en ze aan moet geven als ze weggaat om foto’s te maken. Beau vindt het op haar beurt jammer dat ze dit commentaar achteraf hoort en niet tijdens de markt. Ze heeft nu het idee dat ze niks meer kan doen aan de kritiek van Romy. Romy is echter in de veronderstelling dat ze dit wel degelijk tegen haar gezegd heeft. Ze snapt heel goed dat Beau op dit moment in de aandacht staat, ze gunt het haar van harte maar ze wil wel weten waar ze is als ze samen moeten werken. Beau beseft zich dat het niet leuk is voor Romy dat ze het idee heeft de hele dag alleen te hebben gestaan. Romy stelt voor dat Beau de volgende keer samen met Johan achter een kraam gaat staan, omdat ze samen een hit zijn. Beau hoopt daarentegen dat Romy het eerder bij haar aangeeft voor ze haar ongenoegen met Billy en de andere bewoners deelt. Romy is blij dat ze haar frustraties heeft uitgesproken maar blijft herhalen dat ze een k*t dag heeft gehad. Hier biedt Beau haar excuses voor aan, omdat ze zich dit niet had beseft. En verzekert haar dat het in ieder geval niet met opzet was. De twee geven elkaar daarna een knuffel en gaan ervan uit dat het de volgende keer heel anders zal verlopen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *