Madilia en Romy hebben een spoed vergadering over hun recherchewerk rondom het kistje

Madilia en Romy hebben een spoed vergadering over hun recherchewerk rondom het kistje

Ik weet wie het gedaan heeft van het kistje zegt Madilia tegen Romy. Ik ook denk ik, maar zeg jij het maar eerst antwoordt Romy. Madilia zegt uit betrouwbare bron te horen hebben gekregen dat Johan en Baldr meer weten over het kistje. Romy is duidelijk verbaasd. Madilia wil maandag met het rechercheteam in de spullen van Johan en Baldr gaan kijken om te zoeken naar de briefjes. Romy weet niet zeker of ze dit moeten doen. Daar krijgen we gezeik mee voegt ze eraan toe. En denkt ook niet dat de mannen de briefjes nog hebben. Wel heeft ze Ivan op haar verdachtenlijstje staan. Ze vindt dat Ivan zijn handtekening erg lijkt op het handschrift van de briefjes. Toch lijkt Romy Madilia te geloven aangezien ze zo zeker is van haar zaak. Hoewel ze Johan al een tijdje verdenken zijn de twee verbaasd dat Baldr hier ook mee te maken heeft. De twee zijn misschien nu een stuk dichterbij de daders maar zetten nog wel vraagtekens bij het motief van de mannen. Waarom hebben ze het gedaan vraagt Romy zich hardop af. De vrouwen spreken af dat ze in ieder geval onderzoek gaan doen en gaan bewijzen dat de mannen achter het verwisselen van de briefjes zitten. Romy en Madilia besluiten uiteindelijk hun bevindingen geheim te houden maar wel te delen met Chipp aangezien hij hen ook heeft geholpen met het opgraven van het kistje. Chipp waarschuwt Madilia voor de woorden van Johan. De boot is dood hè gaat hij verder. Madilia heeft hier maling aan. En Chipp raadt hen aan om eerst met Baldr te gaan praten in het cordwood. Hij kan niet tegen confrontatie legt hij verder uit. De twee nemen het advies van Chipp mee maar of ze het ook ten harten nemen zullen we morgen waarschijnlijk weten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *