Romy is niet te spreken over de rol die ze vandaag tijdens de Utopia markt had

Romy is niet te spreken over de rol die ze vandaag tijdens de Utopia markt had

Normaal gesproken staat Romy tijdens de Utopia markt achter de bar maar bij de markt van vandaag heeft ze de taak gekregen om samen met Beau achter de chocokraam te gaan staan. Hoewel de twee vriendinnen zijn heeft Romy het helemaal niet naar haar zin gehad. Beau is door haar romance met Johan erg gewild bij de bezoekers en wordt daarom vaak op de foto gevraagd. Echter betekent dat voor Romy dat ze er vaak in haar eentje voorstaat bij de kraam en dat is niet de bedoeling. Romy zegt dat ze er niets over kwijt wil omdat ze de kwestie eerst met Beau zelf wil bespreken maar toch blijkt het dat ze haar ongenoegen niet langer voor zichzelf kan houden. Zowel Demi, Fay en Chipp, als Billy krijgen te horen dat ze er naar eigen woorden geen zak aan vond. En laat ook nog duidelijk weten dat ze de volgende markt gewoon weer achter de bar zou staan. Is de boosheid van Romy terecht of is er jaloezie in het spel?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *