Bas vraagt aan de Utopia markt bezoekers wie zij weg zouden stemmen

Bas vraagt aan de Utopia markt bezoekers wie zij weg zouden stemmen

Bas heeft donderdag te horen gekregen dat hij over twee weken iemand naar huis moet sturen. Nu de Utopia markt in volle gang is en er veel bezoekers zijn, probeert Bas zijn kans te pakken om erachter te komen hoe de bezoekers hierover denken. Ik moet over twee weken iemand wegsturen, wie zou ik weg mogen sturen? vraagt Bas terwijl hij achter de bar staat. De bezoekers melden dat Madilia en Ivan weg zouden mogen. En wie willen jullie dat er blijft? gaat hij verder. De bezoekers vinden Bas leuk en willen daarom dat hij blijft. Bas vraagt ook andere bezoekers naar hun keuze en houdt deze bij in zijn zelfgemaakte De keuze van Bas map. Johan, je hebt al één stem dat je mag blijven vertelt Bas tegen hem. Die op zijn beurt hier erg blij mee is. Bas lijkt drukker met zijn map dan met het inschenken van de drankjes. Hij probeert bij iedere bezoeker die hij spreekt erachter te komen wie het minst en meest populair is onder de bezoekers. Zal het zijn keuze makkelijker maken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. ROb at 19:03

    Ivan mag van mij er in blijven, Madilia ook al doet ze weinig dan alleen maar mooi te zijn, maar die Billy, die moet er uit, zoveel stemmen heeft ze al gekregen van het publiek, de waarheid moet nu maar eens boven tafel komen.

  2. Ruud at 17:18

    Heel veel mensen hebben op Johan gestemd dat hij moet blijven
    En ook heel veel mensen zeiden ok Billy / madilia en IVAN de uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *