Johan weigert tijdens de Utopia markt in Le Luifel te werken

Johan weigert tijdens de Utopia markt in Le Luifel te werken

Tijdens de Utopia markt werken naast alle bewoners ook vrijwilligers. Helaas is er iemand van de vrijwilligers ziek geworden, dus moet er iemand anders werken in Le Luifel. Billy de organisator van de markt, heeft afgesproken dat Johan dit wordt maar hij werkt hier niet aan mee. Ik blijf bij mijn standpunt zegt Johan tegen Billy. Dus je wil niet werken in Le Luifel? vraagt ze nogmaals. Nadat Billy dit heeft gehoord roept zij alle bewoners, behalve Johan bij elkaar om dit te bespreken. We hebben een zieke, die zou in de luifel staan. Ik heb Johan gevraagd maar dat wil hij niet zegt ze tegen de groep. Waarom wil Johan niet? wordt er gelijk gevraagd door Romy maar hier wordt niet op in gegaan. Senna denkt dat Le Luifel ook met zijn tweeën kan draaien en daarom wordt er besloten dit te doen.

Hierna wordt nog veel na gepraat door de bewoners. Dit is het domste wat ik ooit heb gehoord, hij mankeert niks zegt Romy boos in de groep. Het is echt asociaal vertelt ze als zij alleen met Billy is. Romy loopt naar Johan toe maar die negeert haar compleet. Laat hem alsjeblieft voor lul staan probeert Billy haar uit te leggen. De twee dames zijn niet te spreken over het gedrag van Johan maar proberen zich hier niets van aan de trekken. De twee pakken de draad weer op en gaan door met de markt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *