Madilia is klaar met de troep in de keuken

Madilia is klaar met de troep in de keuken

Nog meer frustraties in de mini samenleving. De bewoners willen graag de Utopia markt goed beginnen en daarom de loods op tijd schoon hebben. Het is de taak van de avonddienst de keuken netjes achter te laten maar volgens Madilia hebben zij dit niet goed gedaan. Echt fijn dat mensen hun troep opruimen zegt ze gefrustreerd. Vloekend en tierend doet zij de afwas in haar eentje. Godverdomme zucht ze. Een dag voor de markt gebeurt dat nooit goed probeert Beau uit te leggen. Overal ligt van alles, echt een teringbende, gadverdamme zegt Madilia boos in zichzelf. Terwijl ze de schaaltje op de keuken smijt vraagt Demi wat er aan de hand is. Boos antwoordt zij dat het gewoon frustrerend is. Het is een f*cking teringbende hier benadrukt ze. Hopelijk verloopt de markt beter!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *