Linda is geïrriteerd door lepels die verdwenen zijn

Linda is geïrriteerd door lepels die verdwenen zijn

Linda is druk bezig met het voorbereiden van de Utopia markt, totdat zij tot een ontdekking komt. Linda heeft een krat met wegwerplepels besteld maar volgens Senna is deze krat weggegooid. Weet jij of er nog ergens een kist met lepels staat? vraagt Linda wanhopig aan Beau. Maar Beau weet nergens van af. Ze bekijkt alle dozen en kisten in de hoop de lepels terug te vinden maar zonder succes. Ik koop ze niet, omdat er nog een hele kist staat met die dingen vervolgd ze gefrustreerd. En die blijkt nu weg. Beau snapt niet waarom Senna de lepels heeft weggegooid, aangezien het de bv veel geld heeft gekost. Sommige mensen hebben geen idee wat het allemaal kost voegt Beau toe. Zuchtend zoekt Linda verder door de loods heen. Na vele dozen open te hebben gemaakt vindt ze eindelijk de lepels. Yes schreeuwt ze uit. Eind goed al goed zullen we maar zeggen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *