De tweeling heeft besloten de komende twee weken van Utopia te genieten

De tweeling heeft besloten de komende twee weken van Utopia te genieten

Bas heeft een zwarte envelop gekregen met hierin de mededeling dat hij over twee weken iemand naar huis moet sturen. De bewoners maken zich zorgen maar hoe denken Demi en Fay erover? Maken jullie je een beetje zorgen? vraagt Mehmet aan de twee. Nee eigenlijk niet antwoordt Demi. Als het gebeurt dan gebeurt het voegt Fay eraan toe. Ik kan mij wel druk maken en dan mijn laatste twee weken hierdoor laten verpesten maar daar zit ik helemaal niet op te wachten. Mehmet vindt dat de twee er goed over hebben nagedacht. Hij heeft zijn keuze toch al gemaakt beweerd Fay.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *