De discussie over de winkel met Chipp zit Billy niet lekker

De discussie over de winkel met Chipp zit Billy niet lekker

Vandaag is de Utopia markt en de bewoners hebben al van alles voorbereid. Toch voelt Billy zich niet heel fit, omdat ze slecht heeft geslapen. Ze zit met de winkel in haar hoofd waar ze gisteren een discussie over had met Chipp. Billy vindt dat zij verantwoordelijk is voor de sale in de winkel, omdat deze afspraak is gemaakt met de groep. Chipp is echter van mening dat iedereen die kleding verkoopt in de winkel verantwoordelijk is voor de sale. Jullie hebben toch je eigen bv? vraagt Billy af tegen Beau. Ik wil gewoon die zooi verkopen voegt ze eraan toe. Billy is van mening dat het niet uitmaakt wie er verantwoordelijk is maar dat het erom gaat dat er veel verkocht wordt. Wat voor afspraken er dan ook zijn. Romy is het helemaal met Billy eens. Zal Billy haar eigen plan trekken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *