Zal de afsplitsing de keuze van Bas om iemand weg te sturen makkelijker maken?

Zal de afsplitsing de keuze van Bas om iemand weg te sturen makkelijker maken?

Bas wil weten hoe Utopia nu is in vergelijking met de Utopia die hij vier maanden geleden achter heeft gelaten. Zo wil hij ook weten waarom Demi, Fay en Chipp afgesplitst zijn van Utopia bv. Chipp legt het hem uit en zegt uiteindelijk dat er niet heel veel veranderd is maar dat hij nu de gene is die de cijfertjes intikt en het geld beheert. Zodra Chipp klaar is met zijn uitleg vraagt Fay zich af wat Bas ervan vindt dat ze afgesplitst zijn aangezien dit een factor kan zijn in zijn beslissing. Bas laat er weinig over los maar zegt wel dat Chipp het slim heeft aangepakt. Zal de afsplitsing de keuze van Bas makkelijker maken?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *