Chipp, Mehmet en Billy belanden in een discussie over verantwoordelijkheden rondom de sales

Chipp, Mehmet en Billy belanden in een discussie over verantwoordelijkheden rondom de sales

Mehmet speculeert afgelopen avond nog even verder. Zo besprak hij ook met Chipp over wie Bas naar huis zou sturen. Mehmet heeft eerder al uitgesproken dat hij denkt dat Bas Chipp naar huis gaat sturen omdat het voor veel spektakel zorgt. Chipp daarentegen zou in Bas zijn geval Ivan of Billy naar huis sturen. En is van mening dat als hij weggestuurd wordt de tweeling makkelijk zijn financiële taken kunnen overnemen. Billy komt bij het gesprek zitten maar krijgt direct commentaar van Mehmet dat ze niet welkom is. De drie veranderen het gesprek naar wie allemaal waarvoor verantwoordelijk is binnen Utopia. René en Billy zijn verantwoordelijk voor de sale. Chipp is echter van mening dat de sale de verantwoordelijkheid is van degene die de kledinglijn heeft. Wanneer Chipp zijn ongenoegen uit over hoe de zaken gaan, laat Billy weten dat ze er op die manier nog nooit over na heeft gedacht. Verder kan ze het niet meer aanhoren en loopt boos weg. Terwijl ze wegloopt mompelt ze in zichzelf, proberen we iets te doen wat positief is voor iedereen maar omdat het niet overlegd is is het nu een probleem. Ik heb geen tijd voor dit soort onzin discussies.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *