Johan heeft sterke vermoedens dat Bas het op hem gemunt heeft

Johan heeft sterke vermoedens dat Bas het op hem gemunt heeft

Mehmet zoekt afgelopen avond Johan op in het atelier om even met hem te praten over wat hij nu van de komst van Bas vindt. Denk je dat hij het op jou gemunt heeft? vraagt Mehmet aan hem. Johan geeft aan dat hij wel een kans heeft naar huis gestemd te worden. Jij zou toch ook je sterkste tegenspeler uitschakelen voegt hij eraan toe. En laat weten dat hij een sterk vermoeden heeft dat Bas hem over twee weken naar huis stuurt. Ook omdat hij bij de vorige stemming de dans ontsprongen is. Daarentegen snapt hij het ook als Bas hem naar huis stuurt. En vertelt dat als hij in de positie van Bas had gestaan, hij ook de sterkste speler uit zou schakelen. Het zal Mehmet niet verbazen als Bas Beau naar huis zou sturen aangezien de twee een verleden hebben. Johan denkt niet dat Bas dit zou doen. Dat zou echt zwak zijn van hem benadrukt hij. Johan ziet Bas vooralsnog niemand anders naar huis sturen dan hem en zal zich dan ook de komende tijd voorbereiden op zijn vertrek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *