Madilia en Linda proberen Beau te overtuigen geen gips billen te maken

Madilia en Linda proberen Beau te overtuigen geen gips billen te maken

Linda en Madilia hebben gehoord dat Beau akkoord heeft gegeven op het verkopen van haar gips billen, maar de twee zijn hier niet gerustgesteld op. Daarom hebben zij bedacht Beau aan te spreken op haar keuze. Kom even met ons mee zegt Madilia terwijl ze Beau mee sleurt aan haar arm. Beau snapt er niets van en wordt een beetje bang Ohjee reageert ze zachtjes. Het is niets ernstigs, we willen alleen weten of je goed hebt nagedacht over de billen en de consequenties daarvan legt Madilia verder uit. Beau lijkt er stil van en vindt het goed dat de twee haar hierop aanspreken. Denk er goed over na benadrukt Madilia. De mensen die dit kopen zijn niet allemaal kunstliefhebbers voegt Linda eraan toe. Ook Johan bemoeit zich met het gesprek en vindt dat Beau wel rekening moet houden met de eventuele seksspeeltjes die er gemaakt kunnen worden van haar billen. Ik ben trots voegt hij eraan toe. Toch lijkt Beau niet overtuigd om haar gips billen te annuleren. Terwijl de dames het gesprek met elkaar hebben luistert Chipp hen af. Hij lijkt niet te spreken over de manier waarop Beau wordt aangesproken. Hoofdschuddend loopt hij weg. Zal Beau toch van gedachten veranderen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *