Linda en Madilia vinden het niet slim dat Beau akkoord heeft gegeven op de gips billen

Linda en Madilia vinden het niet slim dat Beau akkoord heeft gegeven op de gips billen

Linda en Madilia waren ook bij de presentatie van Chipp. Hierin presenteerde hij de gips billen van Beau en zijn plan om deze te gaan verkopen. De twee stonden erbij maar vinden het niet slim dat Beau hierop akkoord heeft gegeven. Dag carrière zegt Linda vol irritatie tegen Madilia. Not smart, not smart. Als je van je stigma af wil is dit niet de manier voegt ze eraan toe. Madilia is het  met Linda eens en snapt niet waarom Beau dit doet. Toch begint Madilia aan zichzelf te twijfelen Of zijn wij niet open minded? vraagt ze. Linda vindt van wel maar vindt het raar om je eigen kont te verkopen. Ook José mengt zich in de discussie Het idee dat er iemand op je zit te geilen lijkt mij verschrikkelijk zegt ze. En vertelt verder dat zij het een eng idee vindt. Linda vindt het vreemd voor Johan, omdat Beau haar gips billen straks op internet staan, terwijl de twee elkaar leuk lijken te vinden. En een baan in het onderwijs? gaat Madilia verder terwijl ze afkeurend kijkt. De twee raken er niet over uitgepraat. Zal Beau zich nog bedenken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *