Mehmet weigert zijn mening aan Bas te vertellen

Mehmet weigert zijn mening aan Bas te vertellen

Bas is donderdag binnen gekomen in Utopia en heeft de moeilijke taak gekregen om iemand over twee weken naar huis te sturen. Om een goede beslissing te nemen gaat hij meerdere bewoners langs. Dit keer is Mehmet aan de beurt. Wat heb ik eraan om jou hier te houden? vraagt Bas aan Mehmet. Maar hij laat zich niet op de kast jagen. Je hoeft dit niet eens bij mij te proberen, zoek het lekker zelf uit. Ik ga helemaal niets zeggen zegt hij. Mehmet geeft daarna aan dat de keuze aan Bas is en hij hier geen controle over heeft Zo type ben ik niet voegt hij eraan toe. Als jij mij hier een meerwaarde vindt dan hou je mij, als je mij niet mag moet je mij eruit stemmen gaat hij verder. Mehmet laat de keuze dus volledig aan Bas. Maar ik neem aan dat je ook wil winnen? vraagt Bas vervolgens. Maar Mehmet laat verder niets los en blijft zeggen dat de keuze aan Bas is. It’s all up to you sluit hij af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *