Bas heeft zijn emoties thuis gelaten en ziet Utopia als een spel

Bas heeft zijn emoties thuis gelaten en ziet Utopia als een spel

Tijdens een wandeling die Madilia maakt met Bas vraagt ze wat hij vindt van de positie waar hij in is geplaatst. Bas zegt tegen Madilia haar verwachtingen in vrij positief over zijn positie. Ze kan niet begrijpen dat Bas het leuk vindt om straks iemand weg te moeten sturen die hier misschien wel heel graag zou blijven. Bas zegt daarom dat ze vanaf nu alles niet meer persoonlijk op moet vatten en zich moet realiseren dat ze zich in een spel bevindt. Mijn emotie heb ik thuis gelaten voegt hij eraan toe. Hier schrikt Madilia een beetje van. En probeert erachter te komen waar Bas naar gaat kijken voor hij iemand wegstuurt. Dit wil Bas nog even geheim houden. Ben je bang vraagt hij plagerig. Nee ik ben niet bang antwoordt Madilia. Dat zou ik wel zijn als ik jou was reageert Bas weer op zijn beurt. Ook hier schrikt ze van. Ik was niet bang, maar je maakt me nu wel zenuwachtig geeft ze toe.  Het is nu een kwestie van afwachten…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *