Chipp presenteert zijn plan voor de gips billen van Beau

Chipp presenteert zijn plan voor de gips billen van Beau

Chipp wil graag geld verdienen met de gipsafdruk van Beau haar achterwerk en heeft daarom een plan bedacht. Dit plan wil hij graag presenteren aan de groep en heeft daarom iedereen naar de winkel toe gelokt. We hebben een nieuwe winkel, chapeau voor de mensen die dat hebben gedaan begint Chipp met zijn praarje. En vertelt dat de bewoners momenteel veel bezig zijn met geld verdienen en de pot spekken. Een tijd geleden is er iets gekomen waarvan ik dacht daar kan je veel geld mee verdienen vervolgt hij zijn verhaal. Op dat moment trekt Chipp het doek van de gips billen van Beau af en heeft iedereen door dat hij de billen had verstopt. Chipp voegt eraan toe dat hij mailtjes heeft ontvangen van klanten die de gips billen van Beau willen kopen. Wat? vraagt Beau vol verbazing en half lachend. Na bij te zijn gekomen van de speech van Chipp vraagt hij aan Beau of ze eraan wil meewerken. Beau lijkt enthousiast ja waarom niet sluit ze lachend af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *