Mehmet vertelt de groep dat ze een goede Utopia markt hebben gedraaid

Mehmet vertelt de groep dat ze een goede Utopia markt hebben gedraaid

Afgelopen avond hebben Mehmet en Linda alle omzet van de Utopia markt geteld. Als het tel werk erop zit gaat Mehmet naar Ivan en Billy om hen de omzet te vermelden. De omzet van deze markt blijkt 1000 euro hoger te zijn dan wat de bewoners met de vorige markt hebben omgezet. De omzet is 19.455 euro vertelt Mehmet hen. Ik draai echt goede markten reageert Billy blij. Om de winst te berekenen moeten Billy, Ivan en Mehmet alleen nog de kosten van de markt van de omzet aftrekken. Wanneer zij dat hebben nagekeken zijn ze eruit. Aan Mehmet de eer om de groep te informeren. Mehmet vertelt iedereen over de omzet en dat de kosten 3922 euro is. Dat is niet veel want de bewoners reageren verrast. Na het vermelden van de bruto winst is nu het moment aangebroken van de netto winst. De netto winst is… 9158 euro roept Mehmet enthousiast. De bewoners juichen en zijn blij dat ze zo’n goede markt hebben gedraaid.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *