Johan is geïrriteerd als Baldr vraagt waarom hij niet in Le Luifel wilde werken

Johan is geïrriteerd als Baldr vraagt waarom hij niet in Le Luifel wilde werken

Gisteren tijdens de markt bleek er een vrijwilliger ziek te zijn, waardoor er iemand tekort kwam in Le Luifel. Toen Billy aan Johan vroeg of hij deze taak op zich wilde nemen, weigerde hij dit te doen. Op deze nieuwe dag blijkt dat het laatste woord hier nog niet over gesproken is. Als Baldr aan Johan vraagt waarom hij gisteren niet gewerkt heeft, reageert Johan fel. Ik ging niet in de Luifel staan, omdat ik daar de afgelopen twee keer gezeur mee heb gehad. Ik heb gisteren genoeg gewerkt zegt hij stellig tegen Baldr. Johan is duidelijk gepikeerd over de gang van zaken en het hele gebeuren zit hem niet lekker. Hij vindt dat hij er niets aan kan doen dat hij populair is en dat mensen vaak met hem op de foto willen. En dan moeten we dadelijk ineens vergaderen, want Johan wil niet werken moppert hij verder. Ze kunnen m’n pik zuigen besluit hij boos het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *