De bv vergadering van 29 januari

De bv vergadering van 29 januari

De bv tak is weer bijeen gekomen voor een vergadering om van alles te bespreken. In dit bericht lees je de belangrijkste punten van 29 januari terug.

Johan heeft het carnavalsfeest georganiseerd en heeft besloten dat de carnavalspakjes voor elke bewoner mee begroot worden. Hier is Ivan het niet mee eens en laat dit weten tijdens de vergadering. Johan zegt dat hij dit netjes aan iedereen heeft gevraagd en er daarom voor heeft gekozen om de pakjes mee te begroten. Maar ik ben het er niet mee eens en meerdere mensen met mij reageert Ivan. Voordat jij kwam was iedereen het er mee eens, dus wie ligt hier nou dwars antwoord Senna. Er wordt besloten dat Senna voor het einde van de dag terugkoppeling geeft over de begroting van het carnavalsfeest. Maar hier is Senna het toch niet helemaal mee eens en weer laait er een discussie op. Na een hoop woorden is Billy er klaar mee. We hebben het nu al 30 minuten over die pakjes, door nu vervolgd ze geïrriteerd.

De financiën worden dan heel kort besproken, Mehmet legt uit dat er niet heel veel te bespreken is aangezien er afgelopen avond al bekend is gemaakt wat de markt opgeleverd heeft. Ook Linda heeft er niet veel aan toe te voegen.

Billy neemt het woord over en bespreekt de markt. We hebben een goede markt gedraaid en dat is heel fijn begint ze. En legt uit hoeveel omzet er gedraaid is en hoe elk onderdeel verlopen is. Ze begint over het feit dat Johan gisteren geen zin had om in de Luifel te staan. Heel de opbrengst is voor de vaste lasten en Johan heeft niet gewerkt gisteren. Wat gaan we hier mee doen? vraagt ze de groep. Mehmet is hier ook erg benieuwd naar, Johan laat weten dat hij er niets om geeft.

Ik ga niet meehelpen met de markt en ik hoef jullie geld ook niet gaat Johan op boze toon verder. Billy vraagt zich af wat er met bewoners gaat gebeuren die weigeren te werken op een markt. Ik heb gezegd dat ik niet meer in de Luifel ga staan. Billy geeft aan dat hij om die reden ook was ingedeeld bij de bar. Beau laat weten dat Bas achter de bar ging staan en Johan ook geen runner kon zijn omdat Ivan zijn taak had overgenomen. Johan legt uit hoe de situatie was maar wordt onderbroken door Billy. Laat me eens even uitpraten zegt Johan boos. Billy vindt dat Johan geen boodschappengeld hoort te krijgen nu, de rest van de groep reageert hier niet op en Billy vindt het jammer dat ze geen bijval krijgt. Johan en Billy raken daarna in een discussie en Johan vraagt aan Billy of zij vindt dat hij liegt. Billy weigert hierop te reageren en dit valt bij Johan niet in goede aarde. Hij stormt woedend weg en schreeuwt allerlei verwensingen naar Billy. Goed, die is ook weer weg. Laten we doorgaan gaat Billy verder. Baldr wil echter nog niet op het volgende onderwerp overgaan en wil van Billy precies weten wat er gebeurd is. Ik ga niet discussiëren over een persoon die er nu niet bij is merkt Billy op. Toch legt ze de situatie uit aan de groep omdat zij dit van haar verlangen. Ze vindt dat Johan  vaak smoesjes gebruikt om niet te werken met de markt en daar is ze klaar mee.

Na dit lange onderwerp is het tijd voor iets anders vindt Senna. Wat wordt de nieuwe huur voor januari en is dit al betaald? vraagt hij. Ivan legt uit dat de kosten voor alles om in de loods te wonen 7200 euro bedragen. En legt ook nog even uit wat die kosten inhouden en wanneer deze betaald moeten worden om geen huurachterstand op te lopen.

Billy merkt op dat er gisteren tijdens de markt niet overal gepind kon worden. Sommige standhouders kunnen geen pinapparaat meenemen en dat is oneerlijk legt ze uit. Er bestaan nog veel vragen rondom de transacties en de bijbehorende kosten en daarom legt Ivan geduldig uit hoe dit in zijn werk gaat. Wij moeten veel meer merchandise hebben, vooral borden. Die waren zo snel uitverkocht gisteren gaat Ivan verder. Linda laat weten dat ze na de vergadering meteen borden, kommen en stiften op de tafel gaat leggen zodat iedereen aan de slag kan. Handtekeningen kaarten zijn ook een goed idee voegt Billy eraan toe. En  laat weten dat de datum voor de volgende markt nog niet bekend is. Ik ben er ook best trots op dat we zo veel geld hebben omgezet en heel weinig hebben geïnvesteerd glundert ze.

René gooit in de groep dat hij veel drank wil inkopen voor de evenementen die op de planning staan. Dat is goedkoper en er komen echt veel evenementen aan voegt hij eraan toe. Iedereen is het ermee eens en René gaat de bestelling komende week plaatsen.

Het boksgala gaat door en waarschijnlijk sneller dan iedereen denkt. Namelijk 11 maart al laat Ivan weten. En vertelt dat het de dag na The last Shownight is. De groep lacht en wenst hem veel succes. Dat wordt in anderhalve maand in shape komen lacht Beau met een knipoog. De lange vergadering is nu ten einde en iedereen gaat weer zijn eigen weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *