Beau is er voor Johan die het even helemaal gehad heeft

Beau is er voor Johan die het even helemaal gehad heeft

Tijdens de bv vergadering van vandaag is het gedrag van Johan tijdens de markt ter sprake gekomen. Zo heeft Johan eerder aangegeven dat hij tijdens de markt niet zou werken. Volgens de hem is Billy de organisator van de markt, hier toentertijd mee akkoord gegaan. Echter bleek gisteren dat er een vrijwilliger ziek was, waardoor Billy toch weer bij Johan aanklopte. Johan weigerde om in Le Luifel te gaan staan, tot ergernis van zijn mede bewoners. Dat Johan hierdoor geen boodschappengeld en geld voor zijn huur krijgt, kan hem niet veel schelen. Wel maakt het hem ontzettend kwaad dat Billy ontkent te hebben gezegd dat het aan Johan was of hij wel of niet zou gaan werken. Uiteindelijk loopt Johan kwaad weg. Ook Beau begrijpt niet helemaal waarom Johan gisteren niet heeft gewerkt maar na zijn woede uitbarsting probeert ze er toch voor hem te zijn. Samen vertrekken de twee naar het huisje van Beau om daar te praten over wat er gebeurd is. Ik word op zo’n moment zo kwaad vertelt Johan, doelend op het gedrag van Billy. Dan denk ik, wees gewoon eerlijk. Maar ze trekt haar bek niet open gaat hij verder. Beau biedt vooral een luisterend oor terwijl Johan zijn frustraties verteld. Het gesprek met haar doet hem duidelijk goed en na een tijdje wordt er alweer gelachen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *