Billy is benieuwd of Beau over de consequenties van haar relatie met Johan heeft nagedacht

Billy is benieuwd of Beau over de consequenties van haar relatie met Johan heeft nagedacht

Sinds de zoen van Beau en Johan wordt er veel over het tweetal gepraat. Billy grijpt ook de kans aan om met Beau in gesprek te gaan over de hele situatie. Ze merkt namelijk dat er veel bewoners een oordeel over hebben maar zij zelf heeft dit niet. Billy heeft ervaring met relaties in Utopia, dus ze weet als geen ander hoe het is om verliefd te worden in de mini samenleving. Daarom wil ze Beau iets op het hart drukken. Ze heeft meegemaakt hoe een gebroken hart voelt in Utopia en wenst dit niemand toe. Ze vraagt zich af of Beau nadenkt over de consequenties en hoe snel het de andere kant op kan gaan. Beau knikt, ze begrijpt wat Billy bedoelt. En is zich bewust van wat er kan gebeuren en houd hier ook rekening mee. Wel vindt ze dat de situatie door de andere bewoners wordt opgeblazen. Liefde hier blijft iets k*ts merkt ze zuchtend op. Hier is Billy het helemaal mee eens. Het komt je niet ten goede sluit ze het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *