Demi heeft flinke irritaties om de afwas

Demi heeft flinke irritaties om de afwas

Afgelopen avond staat Demi op het afwasrooster maar als ze in de keuken komt vindt ze nog vieze vaat van gisteren. Ze is duidelijk geïrriteerd en uit haar frustratie bij Romy, die gisteren samen met Madilia en Chipp op het rooster stond. Madilia komt wat later verhaal halen bij Demi. En legt aan Madilia uit dat ze altijd de rotzooi van maandag op moet ruimen. Madilia antwoordt dat ze met twee anderen op het afwasrooster stond maar dat zij drie keer in haar eentje het stond op te ruimen. De vaat die er in de ochtend nog stond zou Chipp opruimen. Demi merkt op dat het niet uitmaakt wie het heeft laten liggen maar dat het gaat om het principe dat het niet is opgeruimd en zij dit nu moet doen. Chipp komt om het hoekje kijken en laat meteen weten dat het zijn schuld is en hij de vieze vaat heeft laten liggen. Demi probeert er weer tegenin te gaan maar Chipp raakt al snel geïrriteerd en zegt nog een keer dat het zijn schuld is. Daarmee loopt de discussie ten einde.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *