Stuurt Bas Chipp naar huis omdat hij een sterke positie heeft?

Stuurt Bas Chipp naar huis omdat hij een sterke positie heeft?

Bas heeft te horen gekregen dat hij iemand weg moet sturen uit Utopia en daar zijn de bewoners flink van in de war. Ze speculeren over wat zijn keuze zal zijn, of het slim is een concurrent naar huis te sturen of stelletjes uit elkaar te trekken. Beau en Billy zijn er nog niet helemaal over uit. Billy vertelt aan Beau dat Bas zich niet helemaal op zijn gemak voelt bij de keuze die hij moet maken. Ik weet niet of hij voor de spectaculaire kant gaat vertelt ze. En voegt eraan toe dat Bas het vervelend vindt om dromen kapot te maken en het daarom een lastige keuze vindt. Wie denk jij dat er kans maakt om te winnen? vraagt Beau daarna aan Billy. Chipp laat Billy resoluut weten. Chipp staat gewoon f*cking sterk gaat ze verder. De twee blijven speculeren over wie er naar huis gaat maar dit weten zij pas op de dag dat Bas het bekend maakt. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *