Madilia vindt dat Linda alles zwaar interpreteert en irriteert zich eraan

Madilia vindt dat Linda alles zwaar interpreteert en irriteert zich eraan

Madilia gaat afgelopen avond even op bed liggen en al snel komen Fay en Demi even bij haar kijken. De banken had ik niet moet tillen. Ik heb zo’n last van mijn rug, daarom ga ik nu even liggen zegt Madilia sip. De tweeling lijkt gerustgesteld, ze dachten dat Madilia zich verdrietig voelde. Hoe gaat het tussen jou en Linda? vraagt Fay vervolgens nieuwsgierig aan Madilia. Madilia haalt haar schouders op en laat weten dat de twee niet veel met elkaar praten. Ze interpreteert alles zo zwaar de laatste paar dagen vertelt ze verder. Ik heb het idee dat er iets met haar aan de hand is, ze is zo chagrijnig laat Fay weten. Madilia wil zich er niet meer druk om maken, ze moet zelf maar weten hoe ze zich gedraagt. Jullie moeten wel met elkaar blijven praten hoor, anders blijft de ruzie ook maar doorgaan adviseert Demi. Misschien is er wel meer aan de hand vraagt Fay zich hardop af. Madilia laat weten dat ze de rest van haar Utopia tijd niet zo wil doorbrengen. Als zij zo wil doen, moet ze dat maar doen. Ik heb daar geen zin in besluit ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *