Madilia zou er niet rouwig om zijn als Linda weg wordt gestuurd uit Utopia

Madilia zou er niet rouwig om zijn als Linda weg wordt gestuurd uit Utopia

Madilia en de tweeling liggen afgelopen avond nog een tijd te chillen op de vide en het onderwerp is overgegaan op de keuze van Bas. Ben je bang dat Bas je naar huis stuurt? vraagt Demi aan Madilia. Nee dat niet antwoordt Madilia. Maar ik heb wel een gezonde spanning voegt ze eraan toe. Demi, Fay en Madilia speculeren er vervolgens op los wie er naar huis zal gaan. Volgende week vrijdag is het al zover merkt Fay opgewonden op. De dames zijn erg benieuwd wie er naar huis gaat. Fay vraagt hoe Madilia het zou vinden als Linda naar huis wordt gestuurd. Ik zou het niet leuk vinden want is toch mijn maatje maar als het zo is dan is het niet anders zegt Madilia schouderophalend. Johan maakt zich heel erg zorgen vertelt Fay. Dit heeft Fay gehoord van Beau. Madilia vindt het niet eens zo’n gek idee als Bas Johan naar huis zou sturen. Zouden de dames hun voorspelling goed hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *