Bas en Chipp testen hun mede bewoners met een speciale test

Bas en Chipp testen hun mede bewoners met een speciale test

Afgelopen avond riepen Chipp en Bas de groep bij elkaar. Dit omdat ze hun mede bewoners wilde testen. Zodra iedereen bij elkaar is gekomen neemt Bas het woord. We hebben hier tien mooie kistjes en iedereen vraagt zich af wat er mee gaat gebeuren, alleen ga ik dat nog niet vertellen begint Bas zijn verhaal tegenover de groep. En wie het lot durft te tarten mag hier een van de tien lootjes komen pakken gaat hij verder. En vertelt daarna dat het niet negatief uit kan pakken. René, Senna, Fay, Romy, Madilia, Linda, José, Baldr, Johan en Cemal staan allemaal op om een lootje te pakken. Bas maakt volgende week bekend wie hij naar huis gaat sturen. Daarom heeft Chipp een spelletje ontwikkeld om Bas op weg te helpen om een keuze te maken. Het zijn vragen & dilemma’s, touwtje trekken en een verrassing op het eind vertelt Chipp. Hij vraagt iedereen om te gaan staan en noemt een vraag of stelling op en de bewoners moeten vervolgens in vak één of twee gaan staan. Ervaring of geld? is het eerste dilemma wat Chipp voorlegt aan de bewoners. Nadat iedereen in een vak is gaan staan vraagt Chipp aan sommigen om een onderbouwing voor hun keuze te geven. Ik kies voor ervaring omdat je dat niet met geld kunt kopen laat Romy weten. Het spel valt erg in de smaak, er wordt volop gediscussieerd waarom er een keuze wordt gemaakt. Ik vind het interessant gek roept Romy enthousiast. Het spel gaat nog even door maar of de keuze van Bas hier makkelijker bepaald wordt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *