Senna wil van Ivan zijn ervaringen leren en is van plan beter te luisteren

Senna wil van Ivan zijn ervaringen leren en is van plan beter te luisteren

Tijdens het spelletje had ik de indruk dat er wat speelde begint Ivan het gesprek met Senna. Senna en Ivan liggen de laatste tijd niet helemaal op een lijn. Senna heeft pakjes voor carnaval besteld en daar was Ivan het totaal niet mee eens. De twee  hebben enorme discussies gehad en hebben hun frustraties bij anderen hierover geuit maar Ivan vindt het nu tijd om het uit te praten. De bewoners hebben net een spelletje gespeeld en daarin werd gevraagd naar leiderschap. Senna heeft gezegd dat hij denkt dat leiderschap niet echt geaccepteerd wordt in Utopia. Je moet van erg goede huize komen om deze hele groep mee te krijgen merkt  Senna op. Ivan laat weten dat het in zijn aard zit om leiding te geven en hier al jaren ervaring mee heeft en het fijn zou vinden als Senna iets vaker naar hem zou luisteren. Senna geeft toe dat hij soms erg koppig kan zijn maar zal proberen om iets te leren van de ervaring die Ivan heeft.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *