Johan wil afstand en weigert samen met Beau te slapen

Johan wil afstand en weigert samen met Beau te slapen

Afgelopen avond liggen Beau en Johan bij elkaar in het huisje van Bsau te kletsen maar al snel komt het gesprek op slapen bij elkaar. Beau wil graag dat Johan blijft slapen maar dat lijkt hij niet te willen. We moeten weer even terug naar het begin zegt Johan tegen Beau. Beau vraagt of ze dan wel een knuffel van Johan mag, maar ook dat slaat hij af. Hij wil het rustig aan doen en daarom wil hij niet bij Beau slapen. Beau kan er maar moeilijk genoegen mee nemen maar uiteindelijk besluit Johan toch om het huisje te verlaten. Mag ik dan wel een afscheidskus? vraagt zij wanhopig. Johan geeft een kus en verlaat het huisje. Maar waar die afstand ineens vandaag komt?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *