René zou als hij tactisch moest stemmen de stelletjes ontbinden

René zou als hij tactisch moest stemmen de stelletjes ontbinden

Bas en René zijn al wakker om de stallen uit te mesten en al snel gaat het over het spel van afgelopen avond Daarin werd aan iedereen gevraagd welke vijf bewoners zij naar huis zouden sturen als zij het voor het zeggen hadden. Als ik voor Utopia mag kiezen dan zijn het Ivan, Chipp, de tweeling, Madilia, en Romy somt René op. Hij vraagt aan Bas welke vijf hij eruit zou gooien maar daar geeft Bas geen antwoord op. Als ik tactisch zou moeten stemmen zou ik alle stelletjes ontbinden vervolgd René. En denkt dan dat alle andere partners het heel zwaar krijgen en dus Utopia niet zullen winnen. Ik verkies Cemal wel boven Romy, dat is namelijk echt een goede gast voegt hij er verder aan toe. Ik snap wat je zegt maar als ik met m’n gevoel ga stemmen wordt het een hele moeilijke keuze antwoordt Bas. De twee praten nog een tijdje na over wie Utopia moet verlaten en waarom. Maar wie Bas uiteindelijk gaat kiezen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *