Baldr is erg blij dat Senna en Demi niet meer bij hem slapen in het cordwood

Baldr is erg blij dat Senna en Demi niet meer bij hem slapen in het cordwood

Baldr slaapt al tijden samen met Senna in het cordwood. Sinds er iets is ontstaan tussen Senna en Demi kwam ook zij vaak logeren. Dit ging ten koste van Baldr zijn nachtrust, aangezien de twee vaak tot laat aan het kletsen, zoenen en het flikflooien waren. Daarom heeft Baldr aan Senna gevraagd of Demi minder vaak bij hem kan komen logeren. Senna heeft dit verzoek serieus genomen. Demi en Senna slapen sindsdien namelijk niet meer in het cordwood. Op deze nieuwe dag vraagt Cemal aan Baldr hoe hij heeft geslapen. Heel erg goed antwoordt Baldr opgewekt. En laat weten dat hij erg blij is dat hij eindelijk zijn nachtrust terug heeft. Het scheelt wel als de kinderen er niet zijn vervolgd hij doelend op Senna en Demi. Dat neemt niet weg dat hij best begrijpt dat Senna en Demi graag de nacht doorbrengen. Het is puppylove sluit hij het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *