Cemal wil met Linda praten omdat ze niet meer zo happy is

Cemal wil met Linda praten omdat ze niet meer zo happy is

Beau en Cemal  werken zich in het zweet in de gym als Linda ter sprake komt. Ik ga vanavond even met Lin praten, want ze is niet zo happy meer de laatste tijd zegt Cemal tegen zijn mede bewoner. Ja ik merkte het ook antwoordt Beau. Wat is dat? Ik vroeg me af of ik iets verkeerd gedaan had voegt ze eraan toe. En vertelt dat er gisteren weer wat aan de hand was tussen Linda en Madilia, wat mogelijk Linda haar gedrag verklaart. Maar het is haar wel opgevallen dat het de laatste tijd wel vaak raak is. Ik durf bijna niets meer aan haar te vragen geeft ze vervolgens toe. Cemal weet op zijn beurt ook niet wat er precies aan de hand is. Ik weet ook niet wat het is gaat hij twijfelend verder. Hij denkt dat Linda misschien met dingen zit of zich aan dingen ergert waar ze niet over praat. Het zal wel loslopen allemaal maar het is wel goed dat je met haar gaat praten eindigt Beau.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *