Bas gaat één bewoner vrijstelling geven, diegene wordt niet weggestuurd uit Utopia

Bas gaat één bewoner vrijstelling geven, diegene wordt niet weggestuurd uit Utopia

Gisteren heeft Bas, na het spel dat er is gespeeld met de groep aangekondigd dat hij vandaag één bewoner immuniteit zal geven. Deze bewoner heeft geluk, want hij of zij kan daarmee volgende week niet door Bas naar huis worden gestuurd. Deze mededeling voor Bas zorgde afgelopen avond al voor een hoop spanning in de loods en vandaag is dat niet anders. Baldr vertelt aan Johan en Beau dat hij al denkt te weten wie er immuniteit krijgt. Ik ga het straks op een briefje schrijven en dan laat ik het zien als de uitslag bekend is vertelt hij mysterieus. Ook Cemal en Chipp bespreken de situatie. Hij weet alles, hij heeft echt zijn huiswerk wel gedaan zegt Chipp tegen Cemal, doelend op Bas. De twee weten niet wie de immuniteit zal krijgen. You never know benadrukt Chipp. Nog wat later bespreken ook Beau en Madilia de kwestie. Wie zou hij vrijstelling geven? vraagt Madilia nieuwsgierig aan Beau. Beau antwoordt dat ze geen idee heeft. De twee zijn, net als de andere bewoners, erg benieuwd.

Niet veel later roept Bas alle bewoners bij elkaar. Als iedereen zich in de woonkamer heeft verzameld legt hij uit wat hij van plan is. Vandaag gaat iemand immuniteit krijgen begint hij zijn verhaal. Het is de bedoeling dat alle bewoners zich in het cordwood verzamelen. Dan gaan ze een voor een naar het penthouse om daar een aantal vragen te beantwoorden. De bewoners die geweest zijn mogen zich daarna niet meer in de buurt van het cordwood of het penthouse bevinden. De bewoners zullen op alfabetische volgorde naar het penthouse geroepen worden. Na het praatje van Bas vertrekken de bewoners richting het cordwood. Er hangt een gespannen sfeer en er wordt veel gespeculeerd. Baldr is als eerst aan de beurt. Hoe zal dit aflopen? Wordt vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *