Billy heeft het gevoel dat haar mede bewoners haar liever zien vertrekken

Billy heeft het gevoel dat haar mede bewoners haar liever zien vertrekken

Na de ruzie met José loopt Billy naar de vide om aan Romy en Madilia uit te leggen wat er tussen haar en Johan is gebeurd. Ze vertelt in geuren en kleuren wat er precies is voorgevallen. Ze vindt dat ze rustig is gebleven en kalm heeft gezegd dat hij naar zijn boot moest gaan. Ik heb geen zin meer dat hij elke keer mijn huid vol scheldt voegt ze eraan toe. Madilia begrijpt dit en ze merkt op dat het een heftige ruzie was. Romy houdt zich opmerkelijk stil en gaat niet echt in op Billy haar verhaal. Ik vind het ook weer bijzonder dat José boos op me wordt gaat Billy verder. Dat Johan nu boos is en hierdoor José belemmert, is niet aan mij te verwijten voegt ze eraan toe. De laatste tijd is het sowieso een trend om mij overal de schuld van te geven. Madilia vindt het ook raar dat zo veel bewoners aan Johan zijn kant leken te staan. Maar voor Billy is daar een goede verklaring voor. Ze zien me hier allemaal liever vertrekken zelfs m’n vriendin eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 14 reacties op dit artikel
 1. Jeroen at 19:24

  Niet alleen de bewoners. ook van de kijkers mag je weg! Haar vriendin? Die heb je van de week een dolk in haar rug gestoken. De andere bewoners zien ook, dat Billy alleen voor de winst gaat, ten koste van alles. Nu is ze alleen zonder Romy…tsja, KARMA!!

 2. joke gotte at 15:51

  Nou Billy je liegt maar door dan is Romy weer de klos ,en dan zoek je gewoon verder na de volgende om zwart te maken .Nou als er een liegt dat zie ik en lees ik toch heel duidelijk dat het enkelt mevrouw bedelaarster ze pikt van iedereen sigaretten eten wijn enz

  • mechel at 21:02

   Ik denk dat je het andersom bedoelt Romy is eerste klas leugenaar en fantast Zit een heel gesprek te voeren over iets wat ze nooit heeft verteld of gezegd Ik snap niet dat je Romy nog serieus neemt, ze heeft zogenaamd iets gekocht voor Billy maar dat wil niet zeggen dat ze Billy bezit Maar ja dat ziet of hoort niemand helaas Billy ik hoop dat je wint

 3. josknapen at 15:32

  Johan moet eruit hij is geen Utopia, Arrogant, Continu roep hij lieg ik, ja hij liegt, dit heeft toch iedereen gezien en gehoord, soms denk ik hij spoort niet goed, in zijn hoofd,

  • mechel at 21:06

   Helemaal gelijk Eruit met Johan absoluut geen utopiaan en zal straks ook met heel veel spullen de poort uit lopen en alles is van >>>>> Goed gespeeld door Johan hebzucht hebzucht hebzucht hmm ben ik nog iets vergeten ohja hebzucht en jaloers klein vals verwend kind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *